Ajuda'ns
Principal Programes Diem Ajuda'ns

 

Vull col·laborar

Com be podeu comprendre, Els Verds som un partit petit, que no marginal, i que per tant necessitem de tot tipus d’ajuda. Des de col·laboracions en temes concrets, fins aportacions econòmiques que ens permetin seguir endavant amb les nostres activitats.

A la nostra forma d’entendre la política, pensem més en la importància d’un bon entorn de col·laboradors que en un sistema clàssic de partit amb uns mètodes de militància feixucs i jerarquitzats que impedeixen la participació i provoquen el desencís.

És per això que us demanem la vostra col·laboració. Si voleu fer aportacions econòmiques, podeu fer-les al nostre compte de Caixa de Terrassa (2074-0150-51-2040583641). Si el que voleu es rebre informació sobre el que fem, o col·laborar amb nosaltres podeu omplir el següent formulari.

A més, hem obert una llista de persones que donin suport a la nostra candidatura. Des de la mateixa Web podeu donar-hi suport, i si voleu un full per recollir signatures, ens el podeu demanar per correu electrònic a la nostra adreça: terrassa@elsverds.org.